Vård och omsorgsutbildningar


Care education är företaget som präglas av individualitet, flexibilitet, kvalitet och samarbete.


Vi sätter inga gränser, flexibilitet är för oss en utmaning oavsett om det är individnivå eller organisationsnivå.

Du får studera vad du vill inom vård och omsorgsprogrammet och du får vägledning av oss, för att se vilken yrkesinriktning som passar just dig.

Viktigt är att du lägger ihop en yrkesinriktad studieplan som säkerställer din roll på marknaden och som lever upp till vad just du vill arbeta inom. 

Yrkesinriktningar


Att läsa till ett yrke inom vård och omsorg innebär många möjligheter. Beroende på vad du läser kan du jobba med olika inriktningar inom sjukvården och du kan klokt kombinera flera inriktningar, som ökar dina chanser till arbete och att du kan skifta mellan tjänster om du så önskar. Vi beskriver några av de yrkesinriktningar som du kan välja emellan nedan och vi hjälper dig att lägga upp en plan.Läs flexibelt som du vill utefter dina behov och önskemål


Vill du studera i grupp, så säger du till så försöker vi hjälpa dig och ni som vill studera tillsammans, det ser vi bara som positivt.

Du kan välja att läsa


  • Flexibelt: Då väljer du själv hur du vill lägga upp dina studier, tillsammans med oss. Du erbjuds e-learning, reguljära föreläsningar, textmaterial, eller praktiska övningar. Du väljer också om du vill studera på egen hand, med stöd från oss, eller om du vill ingå i en studiegrupp.

  • Vi gillar att arbeta arbetsplatsnära och har ni i era organisationer grupper som ni vill skall att skall få tillgång till vård och omsorgsutbildning, så kommer vi självklart till arbetsplatsen för att undervisa och också träna praktiska moment. Vi lyssnar in och skräddarsyr efter era behov och önskemål. Självklart ges intyg som sen kan valideras i gymnasiala kurser om det är uppdragsutbildningar vi utför.

  • Studera på distans. Då erbjuds du att få tillgång till vår lärplattform. Plattformen är väldigt enkelt uppbyggd och det krävs ingen gedigen datorkompetens för att klara av att studera på detta sätt. Många av våra studenter har aldrig suttit vid en dator, och vi har lyssnat in detta och verkligen skapat en portal där de som kan minst också kan hänga med. I slutet av utbildningen så brukar många berätta att de är mest lyckliga över att få lära sig datortekniken och att få se hur mycket fantastiskt material, man kan komma åt.

  • I vissa kurser ingår praktiska moment och arbetsplatsförlagd utbildning. De praktiska momenten kan du träna på i våra lokaler där vi bedriver utbildning eller också så kommer vi med materialet ut till arbetsplatsen om ni är flera från samma ställe som studerar. Eller så hjälper vi dig som redan har en tjänst inom vården, att validera de delar som ingår i kursmålen.Du kan även få mer information genom att titta på video nedan:

 

 


Så här ansöker du
Helenas almanacka
Today 
RadDatePicker
Open the calendar popup.
JulyAugust 2021September
SunMonTueWedThuFriSat
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
E-LEARNING LOGGA IN